Wingman kondomer

Et Wingman kondom er din nye, bedste ven i sengen. Det innovative og unikke design gør, at du kan tage det på med bare én hånd, og også selvom det er helt mørkt, og du intet kan se.

Læs mere om den smarte, nye opfindelse, som Wingman kondomet er, i denne artikel og find ud af om det er noget for dig.

Værd at vide om kondomer fra Wingman

Wingman siger selv, at deres gummi er verdens nemmeste kondom at sætte på. Man må sige, at det er noget af en udmeldelse at leve op til, men faktisk bakker de fleste, der prøver Wingman dem op. Hele 84% af dem, der har prøvet Wingman, mener nemlig at det er verdens bedste kondom.

Grunden til at gummi fra Wingman er så nemt at tage på, er at hvert eneste kondom kommer med et smart tilbehør, nemlig en påfører. Inde i pakken ligger kondomerne i en rød, lille holder, som gør at du kan tage dem på med én hånd, og sagtens kan vende dem rigtigt uden at skulle have lys til at se, hvad du laver.

Wingman gør det nemmere og rarere

Det er de færreste, som ikke kender til det med at fumle rundt med gummiet lige inden det spændende skal ske. Og at få det sat forkert på kender de fleste helt sikkert også til. Det kan faktisk være sådan en stemningsdræber, at nogle helt dropper at bruge gummi, hvilket giver risiko for både uønsket graviditet samt kønssygdomme.

Med et Wingman kondom er du ude over disse irriterende forhindringer, og nu behøver det at sætte gummiet på ikke at være en stor afbrydelse, der kræver at du har begge hænder fri eller at lyset bliver tændt.

Udover at lette det kedelige arbejde for dig, inden det sjove kan gå i gang, så er der også en anden væsentlig fordel ved at bruge Wingman kondomer. De er nemlig endnu tyndere end andre kondomer, da de kun er 0,05 mm. Dette giver en bedre nydelse for jer begge.

Se også vores sider om andre populære kondommærker. Vi har tidligere set på brands som Protex her og RFSU her.

Kan kun sættes korrekt på

Det innovative design gør som sagt, at kondomet er meget lettere og hurtigere at tage på, og at du ikke nødvendigvis behøver begge hænder eller lys for at få det på.

Desuden kan dette kondom ikke vendes forkert. Det sørger påføreren for, ligesom at den også sørger for, at der ikke kommer luft i lommen, der er til for at opsamle spermen. Rigtig mange oplever nemlig, at der kommer luft i denne lomme, og så har spermen meget lettere ved at ryge ud af kondomet.

Se mere om Wingmand på deres officielle hjemmeside.

admin