RFSU kondomer

RFSU er et svensk kondommærke, der har en lang historie bag sig. Det var svenskeren Elise Ottesen-Jensen der grundlagde Riksförbundet för Sexuell Upplysning, der altså nu primært forkortes med RFSU.

Det gjorde hun i 1933 hvor præventionsmidler, kondomer og aborter bestemt ikke var normalt i samfundet. Det var derfor en kamp for at få udbredt præventionsmidlerne og kondomerne var et produkt, der blev anvendt til at skaffe finansiering til virksomheden. 

Bredt udvalg i mange varianter

Det har de formået med stor succes og deres produkter sælges nu bredt, på den internationale scene. Der bliver lavet rigtig mange varianter som giver dig et bredt udvalg at vælge fra, når du skal finde de gode RFSU produkter.

Vi vil her præsentere dig for de forskellige muligheder og hvad der kendetegner hver enkel.

Grande: Ekstra store kondomer, der er transparente og af helt naturlig latex.

Profil: En normal model, men med indsnævring ved penishovedet for en bedre oplevelsen for manden.

Näkken: Deres variant med knopper, for en øget stimulation både hos partneren og dig selv. En af de klart mest populære og udbredte kondomtyper fra RFSU. Din partner vil med garanti blive glad for dem.

Thin: Den særligt tynde model som skaber en større nærhed og følelse, specielt for manden. Den har en forstærket top og kommer med reservoir, så en rigtig god løsning, for dig der ønsker større nærhed i sengen.

Zenith: Deres latexfrie variant, som specielt er målrettet de mænd eller kvinder, der er allergiske over for latex. Virker godt og sikker som deres øvrige produkter.

Se også: Basicbox ser på de 5 kondomtyper fra Protex

 

RFSU – mere end kun kondomer

Som du sikkert kan fornemme er RFSU meget mere end bare en producent af kondomer. De står for bred oplysning, seksualpolitik og meget informationsarbejde, til gavn for rigtig mange mennesker.

En organisation uden tilknytning til hverken politisk parti eller religion, hvilken giver dem et frit fundament at arbejde ud fra.

Vi slutter af med en række konkrete facts om virksomheden:

  • Website: www.rfsu.se/da
  • RFSU Norge AS – udgangspunkt i Oslo.
  • Startet i 1933 af Elise Ottesen-Jensen.
  • Organisationen arbejder også for oplysning, seksualpolitik, opinionsdannelse og andet informationsarbejde.
  • Dansk distributør: Valora Trade Denmark.

admin