Protex kondomer

Protex kondomer er et af de mest udbredte og velkendte mærker i Danmark. Med god grund, for det er den danske virksomhed House of Denmark der står bag.

En af grundene til den store succes, skyldes kombinationen af lave priser, men samme høje kvalitet og sikkerhed i deres kondomer. Det appellerer til de fleste. Læs meget mere her.

De 5 kondomtyper fra Protex

Den danske producent tilbyder 5 forskellige varianter, med hver deres kendetegn og fordele. Vi præsenterer dem for dig her.

De to pakker du finder i rigtig mange supermarkeder, apoteker og lignende, er Classic og Superthin modellerne. De fleste mænd vil huske dem for deres blå og røde indpakning.

Protex Classic (blå indpakning)

Det helt klassiske og sikre valg, for dig der ønsker en god og ligefrem løsning.

Protex Superthin (rød indpakning)

For dig der ønsker ekstra følelse, når du hygger med din partner. Superthin giver dig en særlig nydelse og tykkelsen er helt nede på 0,05 mm.

Protex Ribbed

Som navnet indikerer, er Ribbed en type der har riller for at styrke stimulationen begge veje – men særligt for din kæreste. Så hvis du ønsker riller på kondomet, er det denne type du skal vælge.

Protex X-large

X-large typen siger næsten sig selv. Det er en ekstra stor størrelse for de “heldige” og særligt veludrustede mænd.

Protex Contoured

Contoured modellen betyder at der er en indsnævring ved hovedet, hvilket gerne skulle bidrage til en større nydelse for dig som mand. Et godt valg hvis du synes de normale kondomer, sidder dårligt om dit penishoved.

Info og fakta

Vi slutter af med en række væsentlige informationer for dig, der overvejer at købe Protex kondomer.

  • De overholder gældende EU-krav.
  • Forhandlere online: Gummihat og Globalcondoms
  • Tykkelsen ligger på 0,05 – 0,06 mm og længden på 185 – 190 mm alt efter typen.
  • Fremstilles af House of Denmark
  • Det mest kendte og udbredte kondommærke i Danmark.

admin