ONE kondomer

Kondomer er runde, alligevel kommer de altid i firkantede pakker. Det giver egentlig ikke nogen mening, og derfor er der nu et mærke, der har gjort op med det. ONE kondomer kommer nemlig altid i runde, unikke folieindpakninger.

ONE er en kondommærke, der adskiller sig fra alle de andre. De har både et bredt sortiment, er sikre og er helt specielle. Du bruger ikke kondomer til noget kedeligt, hvorfor skal de så være det?

Kendetegn ved kondomer fra ONE

Som sagt er det mest iøjnefaldende kendetegn ved kondomer fra ONE, at de kommer i en rund indpakning. Der er brugt lang tid og lagt mange tanker i deres indpakning, hver runde pakke kommer nemlig i et unikt design – de er altså hverken ensfarvede eller ens designede, men helt specielle.

Der er over 120 forskellige, unikke designs! De kan altså have forskellige billeder på, men også forskellig tekst. Der nemlig et slogan med ‘one’ på hver af dem, eksempelvis ‘Wear ONE’, ‘Don’t forget ONE’ eller ‘Spice ONE’. Billederne på indpakningen passer til teksten. Det er altså ikke den samme, kedelige, firkantede indpakning som de kommer i.

ONE producerer mange forskellige typer kondomer. De har blandt andet produceret 56 forskellige størrelser, så der er et, der passer til alle mænd. Ud over det har de et stort udvalg, der både indebærer glatte, rillede og nubrede, selvlysende og ekstra tynde kondomer og med forskellig smag og farve.

Kondomeren er produceret i USA, men de er CE-godkendte efter europæiske standarder, så du skal ikke være bange for at bruge dem. De beskytter både mod graviditet og kønssygdomme. De er desuden produceret i latex, som du kender det fra mange andre kondomer.

Relaterede kondommærker: Coral og Condomi

Værd at vide om ONE

Der er en grund til at ONE laver så fede kondomer, som de gør. De har nemlig en målsætning om at fremme åben snak om sex, at inspirere flere til at huske prævention og fremme en mere sikker, bedre og sjovere mulighed for at bruge kondomet. At ONE ikke laver kedelige modeller, der bliver gemt væk på hylden, gør, at det er lettere og sjovere at snakke om prævention og sex.

På deres hjemmeside har de endda en funktion, hvor alle selv kan gå ind og indstille sit eget design til en indpakning. De samarbejder også med forskellige kunstnere, og de har en hel kollektion med street-art. ONE er altså ikke kun et brand, der sælger fede kondomer, men som har noget på hjerte.

Vi slutter af med en række praktiske informationer om dem:

  • Officiel hjemmeside: www.onecondoms.com
  • Amerikansk producent – udgangspunkt i Boston
  • Fremstillet i USA
  • CE-Godkendte

admin