Husk kondomet til julefrokosten

Så er det ved at være tid til alle årets julefrokoster, og hvis der er noget, som sådan en julefrokost byder på udover snaps og lækker mad, så er det one night stands. Derfor er det vigtigt at huske kondomet.

Julefrokoster har det med at stikke helt af, for de fleste finder altid ud af, at de faktisk ikke kan tåle snaps, og derfor ender julefrokoster ofte lidt anderledes end alle andre fester.

Enten ender man med at kaste op, eller man vågner med sit livs værste tømmermænd, eller også kommer man til at flirte lidt for ivrigt med kollegaerne, hvilket tit ender ud i et engangsknald.

Julefrokosten er højtid for one-nights

Det er ikke en hemmelig, at julens mange fester og frokoster er skyld i, at december er højtid for one night stands. Det er som om, at det er skrevet mellem linjerne, at det er okay at være ekstra flirtende og ekstra villig, når det er i december. Og netop plejer salget af fortrydelsespiller at stige markant i december måned.

Mange kvinder må en tur på apoteket, når de morgenen efter en julefrokost vågner op, og det går op for dem, hvad der er sket. Hvis du gerne vil undgå enten at skulle på apoteket, eller evt. at have gjort en pige gravid, så er det vigtigt at huske at tage kondom med.

Der er mange gode varianter at vælge imellem og mærker som amerikanske ONE og de nye Wingman, vil være gode muligheder blandt mange andre.

Kvinder og mænd har et lige stort ansvar for at beskytte sig og det er derfor både kvinder og mænd som skal huske at købe kondomer. Det er ikke til at vide, hvad aftenen byder af fristelser, og når man først står i situationen – og er påvirket af alkohol – er det desværre langt de fleste, som gider at skaffe et kondom, hvis de ikke har et liggende i lommen.

Vælg et diskret kondom

Når du vælger de kondomer, som du skal have med til julefrokosten, er et godt råd at vælg nogle diskrete og neutrale kondomer. Lad de rillede, og dem med smag ligge derhjemme, for det er aldrig til at vide, om det er noget dit eventuelle one night stand tænder på.

Derudover er det en god idé at lægge kondomerne et diskret sted. Put dem i din pung, hvis du er mand, og i tasken hvis du er kvinde. Det er ikke noget, man behøver at skilte med at man har med, men det viser at du er ansvarlig, når du finder dem frem inden brug.

admin